omg

Glömde skriva en sak. Kollade på "Burlesque" igår, den var fan riktigt bra. Och Cher är ju med i den filmen, låten som hon sjöng, gråter fan till den!

Cher – You Haven't Seen The Last Of Me - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack


BEST THING I NEVER HAD

LALA, nu sitter jag här igen.. Lika kul som alltid, haha. Sovit över hos Madde och Vican i två dagar nu, oh shit. Haha, jag och Madde skulle dygna, det gick rätt bra, var vakna till 5 typ, halv 6. Omg, vid 04:45 gick vi in till vican och sa att klockan var elva att hon var tvungen att gå upp, PAHAHAHAH idioten gick upp.. omg! Aja, hon såg klockan i köket och såg att den var kvart i fem, snacka om att jag garva. Hihi. Var med Julia och Rebecca idag, awesome! På måndag sticker vi till Vicci i Göteborg, längtar som fan! Stannar tills på fredag, men vet inte om jag bloggar när jag är där, får se hur det blir. Ska försööööka ta bilder, kommer säkert bli någon.  Nu ska jag sitta här och digga musik!



HAHAHAH, denna söta tanten var på kryssningen, oh shit! Hon var så söt, nu tänker ni säkert, eh?.. okej?
Nejmen, var verkligen tvungen att lägga upp en bild på henne, jag kallade henne skelettet. Stavas det så?
Äsh, skitsamma. Iaf, hon var söt tyckte jag, och hon är min idol.
Hon sjungde "Leende guldbruna ögon" jättebra!



there was i time, when i almost loved you

Tjenis penis, midsommar suger, förutom att man får umgås med sina nära & kära, men alltså, det suger. Man blir äckligt mätt av maten, och sen ja. För mycket skrik och allt sånt där, får bara migrän av det. Saknar tiden då man var liten, man tyckte allt var kul, alla såna där högtider, som typ julafton, firar ens inte det längre, ingenting. Aja, saker förändras. Nu ska jag nog ut med Julia, den bästa!


vi hade nåt

Vi hade nåt som ingen förstod.
Vi hade nåt som inga ord kan förklara.
Och vi var en kraft som ingen rådde på.
Större än livet, större än oss.
Större än vad dom trodde vi kunde vara.
Så säg mig, kan något så stort ta slut så fort?

pepsi

Tjena, borde egentligen sova nu, men garvar sönder åt Shan da man, jag vet fan inte hur länge jag kollat på den snubben alltså,men han är fett grym! Den bästa komikern nånsin, brushan, jag svär! Iaf, så har jag fått bilderna från Rossö och kryssningen, tänkte lägga upp några! NJUUUUT!











Det var några från Rossö!












Och från kryssningen, ihihih!


klippt luuuuuugg!

Hihi, bestämde mig för att klippa lugg, Becca hjälpte mig, blev rätt bra. :D


om du bara vill

Lägg din arm omkring min hals, så du är nära. Det finns inget mer ikväll du måste bära, fäll ut ditt hår. En silvertår. Lägg ditt huvud på min kudde, om du bara vill så säg till. Jag kan vara din vän när natten faller,om du bara vill öppna din dörr, bara våga släppa någon in. Det bor en sorg i dina ögon, som jag inte når. Det bor en sorg i ditt hjärta, som är svår att förstå. Hur kom den dit? Den är svart som svart kamiiiiiit!
HAHA, per gessle är grym!

sommar, sommar och sol!

Härligt sommarväder vi har här i Sverige, ouf. Det är sommarlov, och början har varit sämst, förutom att jag har varit med kompisar, men man blir så trött av vädret. Kan det inte bara bli strålande sol? Det skulle vara riktigt gött, så man kan sticka och bada, som man brukar göra på sommaren.. Anyway.. sov över hos Monis inatt, även Julia gjorde det också! Flumma sönder, haha. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske blir att vara med Tilda idag, kanske!


Vill bara bort härifrån, utomlands. Typ Turkiet, eller något annat riktigt varmt ställe. Det skulle sitta fint nu, rensa tankarna lite. Kanske åker nu i Juli, hoppas det.




18:50

Ville bara säga att jag är kär, så inihelvete! Nu vet ni, HÄRRÅ!

high school musical!!!

HEJ! Tänkte berätta en sak, eller dom flesta kanske vet, ingen aning. iaf, är ett stort HSM-fan, har varit i minst 4-5 år nu, i början tyckte jag dom var jättecp,och att dom var töntiga, men nu är jag helt besatt, kalla mig tönt. Men domär helt jävla awesome, blev som besatt, verkligen besatt! Grät när jag såg bilder, och ah, haha! Grät när jag såg typ gympapåsar med dom, vattenflaskor,ohherregud! Är kanske inte LIKAA besatt, men älskar dom som fan, och ni vet 3:an var ju deras sista film, fan! Helvete, vill att det ska komma ut hur många som helst, älskar dom. Kan varje replik, alla danser, kalla mig tönt, bryr mig inte! :D Det var det, och en sak till. Zac Efron är min, that's it!



zahra humor

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH, kollade bloggen för att se hur inlägget blev såg att jag skrev; lyssna på sms
HAHAHAHAHHAHAHA, omg, menade lyssna på musik.

just wanna be happy

Halloj! har typ ingenting att skriva, förutom att jag tillbringa hela dagen framför tvn, och senare på kvällen stack till julia och becca, hade det awesome, som alltid, puss! Och just nu sitter jag och letar efter en bildpå weheartit, så ni slipper ett inlägg utan en bild, hihi! Men hittar ju fan ingen, åh vad jobbigt allt blev, hörde också att det kommer bli regn hela veckan, jippi, roligt sommarlov! Imorgon ska jag vara med Julia, och Jasse vet inte om Becca ska vara med, hoppas det! Nu ska jag fortsätta smsa och lyssna på sms.



Puss!

boy you got my heartbeat runnin' away

Tjena! Det är sommarlov, fatta att jag är glad, fast det känns inte som att det är det. Tror jag ska vara med Mia och Lelle och dom idag, vet inte vilka, haha! Just nu så dansar jag, skräll.. Hihi, vill ni veta vilken dans? Nu ni som läser detta tänker säkert " det är hsm, ingen idé att du visar." hahah! nehedu! jag dansar inte alls till den,


http://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU

HEMMA FRÅN ÅLAND!

HALLÅÅ, är hemma från kryssingen, har varit underbart kul, och så himla fin båt! Babbsan var där, PAHAA, riktigt rolig.. omg hennes/hans ben är sjukt fina, haha! Tog bilder också,ska bara ladda upp dom och sen ja. ni vet. Det värsta är resan dit och hem, 6 timmar dit. Trodde jag skulle dö, men men. Det var värt det, påvägen hem från Jönköping var sjukt rolig! Har aldrig skrattat så mycket, hahah. Och en sak till..
SAKNAR LOVISA, något enormt mycket.

I HOP UP IN MY SPACESHIP, AND LEAVE EARTH, MOTHERFUCKER

SDHAFADSFFSA! hahah, moget zahra, moget! Imorgon sticker jag på kryssning med EVEE!! Jag är rätt jävla flum nu, jiha! M, men hejdå, en sak till, hatar lovisa, hon ska till USA utan mig.. fyfan! Tror inte det blir några bilder, får la hoppas, vi ses på onsdag, HEJDÅ!!!!!



HAKUNA MATATA

Tjena! Har bara suttit och degat framför TV:n hela dagen, och nu sitter jag här. Var egentligen bestämt att jag skulle vara med Lovisa och Astrid, men nej, Astrid har feber, fan! Men nu väntar jag på Lovisa, ihih! Hon åker i morgon, är utan henne i 3 veckor ohfyfan, hur ska jag klara det eller? Aja, det blir skiiitbra det här.

Älskar dig, sötis!


I TOUGHT YOU WERE MY FARYTAILE, A DREAM WHEN I'M NOT SLEEPING

HALLOJ! Dagen har varit riktigt soft, slutade halv tolv och har suttit vid datan, fast har även varit på studenfest, Grattis Tette! Nu ska jag ut, med sötnosarna Astrid&Lovisa, om dom är klara någon gång. Både jag och Astrid vill sova över, får se hur det blir med det.



EVERYDAY

HAAAAALLÅ, dagen har varit sämst.. inte för att gå inte på några detaljer, hehe. Sämst väder, vill att det ska vara 30 grader och strålande sol, så man kan bli brun! Hihi, har teknikprov i morgon, som jag intehar gjort.. Och de är inte alls bra, för jag har liksom inte.. ni vet tränat. Det suger, Andreas kommer lacka, vafan. äsch. Aja. Nu ska jag fortsätta digga High School Musical och sen kolla FKK-IFK. Hejar faktiskt på IFK, men ja. Ni får har det riktigt jävla bra. Och en sak till, ska be Evelina skicka över bilderna, om hon orkar. För det är ju så hiiiiiimla jobbigt menar jag ju, haha!

 


Once in a lifetime,
means there's no second chance.
So i believe that you and me,
Should grab it while we can.


puss

Söta vi är, osv!


HOME SWEET HOME

Tjena! Är hemma nu, eller kom hem igår , men orka inte skriva något inlägg var sjukt trött, usch! Har haft det helt jävla underbart. Asfint väder, och har solat och badat och åkt bååt, awesome!
Fast Evelina måste ladda över bilderna också, så ja.


HAHAHAHAHAHA!

HAHAHAHA,  Eve skulle stänga sin väska, proppfull mesd kläder, hahah! Omg.
Hon drog sönder dragkejdan.

 




Det började ju bra.


ROSSÖÖÖÖ!

Nu sticker Jag&Mia&Eve till rossö, snacka om kul! Stannar tills på måndag. Awesomeawesome! Men nu ska jag hjälpa Eve att packa och Mia kommer snart, så kommer inte uppdatera förräns typ måndagkväll eller tisdag. Och ska försöka ta massa kort.

HÄRRÅ LIVET!


RSS 2.0