this world belong to me

Nu bär det snaaaart av hem, tack och lov. Saknar den lilla staden. Haha, det är underbart väder och jag ska sitta i en varm bil i 3 timmar, roligt liv! Iaf, när jag kommer hem sticker jag nog till Lovisa, underbart. Fast nu ska jag lyssna på justin, (skräll) han är världens bästaste finaste, snyggaste, sötaste, underbaraste, gulligaste, allt bra man nu kan komma på!


PUSS! 

and i was like baby, baby baby oooooh!

Tjena! Har inget att skriva tänkte bara lägga upp två bilder från Justin-bilderna jag köpte idag, 3 paket. Nu fattas det bara 125 kort! Inte så mycket egentligen.. Tycker inte jag! Eh.. har vart och badat och kom hem för en stund sen. Så nu sitter jag här i stolen och lyssnar på Justin! Fick ett silverkors btw, från mamma, sen födelsedagspresent!


man ser inte så bra, men haha, det får duga!


stuck in the moment with you

Hej igen, haha, vill bara skriva lite, finns inte så mycket att göra. Förutom att det är strålande solsken och är döhett, jag smäller av snart. Fyfan, plus att man har en varm laptop i knät, great! Imorgon drar vi och badar, härligt, har inte badat alls mycket denna sommaren, det suger för er som ville veta..
Vad kan man skriva om egentligen?
Eh.. jo, jag kollade på Vanessas outfit, hela dagen igår och idag, vill typ klä mig som henne, men alltså, det börjar bra sen så slutar det dåligt, blir bara att jag slutar med stilen och går tillbaka till vanliga Zahra, haha! Aja, ni kanske ens inte vill veta, då tycker jag ni ska sluta att läsa HÄR. Eller nej, gör inte det. Hihi, tycker det är sjukt kul att skriva, när fingrarna bara hoppar lite hit och dit på tangenterna. Okey, jag borde typ korta av här och skriva ha det bra, men mina fingrarna vill inte det. Kommer hem till Falköping på söndag någon gång, sen är jag hemma resten av dom veckorna som är kvar tills det bär av till skolan igen. Döda mig långsamt. Fast drar på kryssning den 15:e, igen.. Nu tänker ni typ. "Wow, den familjen gillar kryssningar." sant så sant. Nej, fyfan, haha hejdå!

i was a playa when i was little

Hej, vaknade vid tio eftersom jag och mammsen skulle till syrran i Karlskoga, rolig bilresa osv.. Jävligt långt, skitsamma nu sitter jag här och tar oseriösa bilder, har jättetråkigt, är sjukthungrig så ah. Diggar Justin på högsta volym, ihih min syster tycker om han, awesome!






i can feel it, i can taste it

Hej! Har precis kollat på Vanessas nya film, "Beastly" grym, den bästa filmen hon har varit med i, okej förutom HSM kanske, den rekomenderas verkligen, hihih, hon är så fin, omg. Orgasm, hahah lät som en lebb, inte för att jag har något emot dom, allt blev fel nu, fuck life, hejdå :D


i'll be standing right next to you

Halloj! Dagen spenderas återigen med Lovisa och Astrid, underbara tjejor! Stack först till skövde med Astrid och köpte en ring och ett par byxor från Carlings, 400 :- eahaha. Sen överraska vi Lovisa och ja, sen stack jag och Astrid hem till henne och åt, och åkte longboad och dunka Justin så det skrek om det! Hihii, är kär i han <3
Nu ska jag lyssna på Justin och ah, kolla fb och whatever, härrå!


Gammal bild, som jag redan lagt upp en gång förut.
Hittade ingen annan.


justin bieber, den finaste varelsen på denna jord

Okej, haha hej igen, har precis kollat klart på Never say never, den mest underbara film som någonsin gjorts. Visst, jag tyckte Justin var helt "okey" förut, eller ah väldigt mkt mer än bara okey, efter ha kollat på filmen så är jag fan kär, helt seriöst, blir varm i hela kroppennär jag hör hans låtar och kollar på bilder, allt! Han gör mig asglad, och nu tycker säkert ni att jag är världens tönt, det skiter jag i. Han är min. Grät hela filmen, så mycket han har kämpat, det tog bara 1 år och han är en av världens största artist, otroligt. Jag ska fanimej gå på en av hans konserter!!!!!!!!!

Nu ska jag fortsätta lyssna på min älskling, ha det asbra!









never say never

TJA, det var ett tag sen. Sov över med två goa tjejer inatt, Lovisa och Astrid, roligaste kvällen på länge! Och det där inlägget som lovisa skrev, det där med att min mens är sluit, det var ju så seriöst osv.. orkar inte ta bort det. Iaf, är asnöjd med den nya headern som jag , astrid och lovisa gjorde. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Never Say Never, ville bara tillägga att Justin är den finaste varelsen!


astrid och lollo är coola + bäst

mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrå /astrid

hej

zahra ville att jag skulle meddela att hennes mens är slut!

it was only just a dream

Druckit alkohol? - Mnää.
Rökt? - Nja, lite halft
Snusat? - Nej, usch bläää
Varit full? - nej
Rökt vattenpipa? - Ah.
Kysst en främling? - Nej
Kysst en kille i klassen? - Nej
Gjort något dumt? Nej, jag gör inget dumt!
Gjort något som du ångrar? - Japp..
Strulat med ditt ex? - Nej, och det är jag jävligt glad för
Sagt nej till sex? - Absolut
Fixat dig i timmar? - Nää
Gråtit inför mer än 10 personer? - Tror det.
Smygit ut? - Neeee
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - Ohja..
Sovit brevid någon av samma kön? - JA
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja
Lekt med någons känslor? - Nää.. usch.
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- Ja.
Gråtit dig till sömns? - Ofta..
Gråtit framför någon du älskar? - Ah
Pussat en tjej? -  En kompis, ah
Vaknat av att du gråter? -  Ah.
Skrikit ord som hora och slampa till någon - Haha, nää
Mått bättre eller sämre av alkohol? - Sämre
Slagit någon på skoj? -Aa.
Blivit slagen på skoj? - Ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - Ja
Varit på sol semester? - Snart hoppas jag
Badat i havet? - Ja, igår.
Sett en hel fotbollsmatch? - Haha, aa
Inte sovit på en hel natt? - Ja
Varit på sjukhuset? - Aa
Sovit i över 12 timmar? - JAdå
Fått ett IG? - nää
Åkt buss i över 10 timmar - nej
Varit ute en hel natt - nej
Blivit tagen av polisen - nää
Svikit en vän - nee
Visat röven för för en kompis farmor och fafar? - Absolut

gothia disco!!!!!

Jiha! Var nere och kolla när Madde spelade idag, gothiacup för er som inte fattade det! Hon är grym. Anyways, är sjukt trött, och vill bara sova men ah. I morgon väntar gothia disco, då jävlar ska de dansas! Drar dit med två fina töser, Lovisa&Fanny. Sen följer två pojkar med, Omar och Victor. Det blir jättebra, men jag har typ lite halft panik för jag vet inte vad jag ska ha på mig.. Gah! Hittar väl något.

Bilden tagen från google.


GRATTIS I EFTERSKOTT, ZAHRA

M, som alla vet fyllde jag år igår, <33333333333
PAHAHA, nejmen, ah det gjorde jag, och jag gillar inte att fylla år, det typ suger.
har inget mer att skriva, bara att jag äger,och att jag är med becca, och på onsdag drar jag på gothiadisco, sen på frdag ska jag till rossööö!


bloggpauseeeeeee

HIHIH, japp, jag orkar seriöst inte skriva något nu när det är sommarlov. Såja.
Men börjar säkert igen i höst eller något, vi får se! Ha det bäst, :D

i just need somebody to love


HIHI, dagen spenderades med Lovisa, alltid lika kul! Eh.. finns typ inget att skriva, jo! en sak, hittade Erics vido, asså snacka om att härma dom amrikanska kändisarna? cpe, låten är fan lite bra ju. (a)

i'll be back, back on my feet

HEJ! Hihi, längesen.. Har varit på läger, det sista haha.. Eller asså har varit på det lägret i 3 år, alltid lika kul. Eh.. veckan har varit bra, Lovisababe har kommit hem, nu väntar jag bara på att hon ska bli klar, om det nu händer.
Resten har sugit.

8 års vänskap, det är borta nu. Dom kan inte förbjuda mig, att inte få smsa med dig? Det är helt sjukt, vet du det? Jag mår bara sämre och sämre, men tiden läker sår, right? Vill bara spola tillbaka tiden, ha det som förut! Men det går inte nu, för du är borta.

when i look into your eyes, it's over

Tjena! Vaknade vid två idag, ville sova längre men Madde och Vican väckte mig. Dummisar!
Eh, gick in i duschen sen kom Madde och hämta mig, vi stack hem till henne och åt, sen till Netto. Sen har vi typ suttit här, och sjungit. Bra va? 
 



sucker punch!!!!!

Tjena, kollade på Vanessas nya film, Sucker Punch, tog ett tag innan jag fattade, men den var grym! Och jag är ju helt besatt av Vanessa, det värsta av allt är att dom skjuter henne i filmen, och jag.. jag börja stört lipa, ville bara dö. Helt seriöst, jag grät i mer än 10 minuter, omg.
Filmen rekomenderas!


lalalaal

Kork, kom hem från Göteborg i torsdags, var meningen att jag skulle hem på fredagen, men nej, fick migrän. Och hade inte med mig mina tabletter, såja. Saknar Lovisa något så inihelvete, men hon kommer snart! Hihi, det var awesome i Göteborg, väldigt varmt. Men det är bra, det gillar vi. Julia tog massa bilder, tror inte hon har laddat upp dom, vi får se sen. Och en sak till, förlåt för dålig uppdatering, men vill ta vara på detta fina vädret, inte för att det var så fint väder idag, men det var fortfarande varmt. Och nu ska jag vänta på piiiizza, guueet.
Och en sista sak, haha! jag drar på läger på måndag, kommerhem på torsdag!

HÄRRÅ LIVET!

RSS 2.0